Achter de schermen en Sound of music


Zoals u ongetwijfeld heeft vernomen zijn de voorstellingen van het Atlas theater geannuleerd in verband met het Corona virus.
Houd de website van het Atlas theater in de gaten: www.atlastheater.nl.

Het is alweer maart. Ondanks de  Corona stilte vliegt de tijd als vanouds.
We vullen onze dagen met wandelen, puzzelen, Netflixen, NPO plussen en hopen dat de lockdown binnen niet al te lange tijd zal worden opgeheven. Volgens alle zeer “deskundigen” aan de talkshow tafels moet er zo langzamerhand toch wel iets gebeuren omdat anders ons “geestelijk welzijn” in de knel komt. Blijft alleen maar over wat dan? En … wachten op de vaccinatie.
Een bezoek aan theater is iets dat we ons zo langzamerhand alleen nog kunnen herinneren van “vroeger”. Was dat niet zo’n gebouw waar artiesten optraden en waar je als toeschouwer naartoe kon gaan om te kijken?
Hoe zit het eigenlijk met ons theater?
Natuurlijk de deuren zijn dicht, maar achter de schermen wordt hard gewerkt. Zo is men druk bezig een programmering te maken voor het seizoen 21/22. Ervan uitgaande tenminste dat we vanaf dat moment weer in meer of mindere mate voorstellingen kunnen bezoeken. De technische dienst is druk bezig een digitaal lesprogramma te maken waarmee ze basisschoolleerlingen kunnen laten zien hoe het werkt met de techniek bij verschillende voorstellingen. Met recht een kijkje achter de schermen. Ook wordt er druk gewerkt aan het maken van zogenaamde livestreams voor verschillende artiesten en organisaties.

Albert Witter
Op 11 februari jongstleden is de oud voorzitter van de Vrienden van de Muzeval, (de voorloper van de Vrienden van het Atlas theater), Albert Witter na een lang ziekbed overleden. Albert zou in oktober 85 jaar zijn geworden. Hij was gedurende een periode van 16 jaar voorzitter van de Vrienden van de Muzeval en een grote animator van het culturele leven in  Emmen. We wensen zijn vrouw Janny en de (klein) kinderen heel veel sterkte toe bij de verwerking van dit verlies.

Bestuur van de Vrienden van het Atlas Theater.

Sound of Music
Afgelopen week is de verkoop gestart van de eerste voorstelling(en) in september. De grote Musical “Sound of Music” zal dan van 15 tot en met 19 september in het Atlas Theater te zien zijn. Een mooie opening van een hopelijk goed en nieuw theaterseizoen.
 
Na de start van de verkoop is  besloten om hier ook een Vriendenvoorstelling van te maken. Dat betekent  dat je als Vriend maar liefst € 10,00 korting ontvangt. Mocht je al kaarten hebben dan neemt een medewerker van de Theaterkassa contact met je op om de korting alsnog te verrekenen.
 
Informatie over de manier om (Vrienden) kaarten te bestellen is te lezen op de voorstellingpagina van de website.

Related Posts

Laat een reactie achter

WORD VRIEND