Algemene ledenvergadering en man man man de podcast


Wanneer de Vrienden deze nieuwsbrief ontvangen is het alweer december. De feestdagen staan voor de deur en we vragen ons allemaal af hoe we daar invulling aan gaan geven.  Bij elkaar op bezoek gaan, de kinderen en kleinkinderen ontvangen, is er allemaal niet bij. Het worden daarom vast heel bijzonder dagen. En dan ook nog een jaarwisseling zonder al te veel festiviteiten. Laten we hopen dat dit een eenmalige situatie is en dat we met ingang van het nieuwe jaar weer over kunnen gaan tot normaal. Dat geldt natuurlijk ook voor het theater. Lange tijd was er niets te doen in de beide zalen.  Optredens voor maximaal 30 personen was geen haalbare kaart. Dus bleef het theater dicht. Het nieuwe jaar brengt echter licht in de duisternis. Het vaccin zit er aan te komen en vanaf januari zal langzaam maar zeker het leven weer zijn normale gang kunnen gaan, alhoewel het Coronavirus er wel zal blijven. Vanaf januari zullen er ook weer activiteiten plaatsvinden in het theater. Houd dat dus in de gaten. Hoe, wie en wanneer …? Als je daarvan op de hoogte wilt blijven kun je je inschrijven (als je dat nog niet gedaan hebt, tenminste) voor de Atlas nieuwsbrief. Klik hier om u in te schrijven.
Rest mij een ieder toch fijne feestdagen te wensen, een goede jaarwisseling en vooral een positief, gezond en zeker ook gelukkig Nieuwjaar. Dat we elkaar maar gauw weer mogen ontmoeten in ons theater.
 
Algemene ledenvergadering
Voor de eerste keer (en hopelijk voor de laatste keer) hebben wij noodgedwongen de Algemene Ledenvergadering digitaal moeten houden. Dat wil zeggen de Vrienden hebben alle stukken digitaal toegestuurd gekregen en konden daarop schriftelijk reageren. Uit  reacties van de Vrienden blijkt dat men zich prima heeft kunnen vinden in deze aanpak. De verslaglegging van het afgelopen jaar is positief ontvangen. Ook het financieel verslag gaf geen reden tot vragen. Het bestuur is derhalve decharge verleend en zal zich ook komend jaar weer inzetten om het theater flink te ondersteunen.
Wat het bestuur betreft … Johan van der Kooi was aftredend en stelde zich herkiesbaar. Daarop is alleen maar positief gereageerd en dus is hij weer voor een nieuwe periode van drie jaar benoemd als bestuurslid van de Vrienden. Daarmee willen we hem natuurlijk van harte feliciteren.

Uit de Atlas nieuwsbrief
Lieve Vrienden van het ATLAS Theater,
Wat heerlijk om te mogen vertellen dat we weer gaan beginnen!
In januari starten we met ATLAS Exclusief! In een intieme setting kun je genieten van prachtige voorstellingen die gegarandeerd doorgaan. We beginnen met iets unieks: Man man man, de podcast – Livestream.

Wat ga je zien? Via een live-stream kunnen exclusief 30 bezoekers (we hopen na de volgende persconferentie op meer) bij ons in ATLAS aanwezig zijn en genieten van de podcast-Livestream van Bas Louissen, Chris Bergström en Domien Verschuuren. De mannen vervolgen zoals altijd hun eindeloze zoektocht naar mannelijkheid door te doen waar ze goed in zijn: een podcast maken. Het belooft een interactieve stream vol bijzondere momenten en intieme verhalen in een ander jasje!
En in het Noorden alleen bij ons in ATLAS bij te wonen!

Dus! Bel je beste vriend of vriendin of enthousiasmeer je partner en geniet via een groot scherm van je favoriete podcast! Uiteraard helemaal veilig volgens de geldende maatregelen. 

De verkoop is 4 december gestart om 10.00 uur!

Klik hier voor tickets en meer informatie.

Graag tot zondag 10 januari, 20.00 uur!

Related Posts

Laat een reactie achter

WORD VRIEND