Food and drinks evenement in WILDLANDS en concert Grote Kerk


Food and drinks adventure WILDLANDS

Speciaal voor de Vrienden van Atlas: WILDLANDS opent op vrijdag 29 september ’s avonds de deuren voor een culinaire wereldreis!
Het wordt langzaam donker. De dieren gaan slapen en jij gaat op expeditie in het park. Op zoek naar 10 bijzondere locaties waar culinaire gerechten met bijpassende dranken op je wachten. De omgeving en de verhalen zorgen ervoor dat je het eten en drinken ervaart op een manier zoals je nog nooit eerder ervaren hebt. Een wereld aan smaken die vermengd wordt met live entertainment. Hoor je in de verte al de djembé die je oproept om op zoek te gaan naar het volgende gerecht?!
Een aantal culinaire gerechten die door onze chefs gemaakt worden en je deze avond kunt proeven zijn:

  • Home made smokey salmon, sesam, wasabi dressing, knapperige    pitjes, honing en witte rijst
  • Zachtgegaarde kalfslende, bladerdeeg, akkerchampignons en meloesuitjes
  • Broodsoldaatjes met geroosterde rosbief, saus van augurk en gekookte eitjes
  • Noordzee schelvis met tomatendressing en basilicum
  • Crème brûlée met vanille en pistache

WILDLANDS: een culinair avontuur!

Wanneer: Vrijdag 29 september
Tijd: Ontvangst tussen 18:30-19:00 uur. De avond eindigt omstreeks 22:00 uur
Prijs: Normale prijs €54,50, speciaal voor de Vrienden van Atlas nu €39,50

Bestel snel je tickets en kom langs met je familie of vrienden om te proeven én te toosten op unieke locaties! Aanmelding (Graag naam en aantal personen) via info@vriendenatlastheater.nl
————–

Concert Grote Kerk

De Vrienden hebben van oudsher een goede relatie met culturele instellingen in Emmen, zoals onder andere de Grote Kerk. Wij ontvingen de volgende uitnodiging:

Concert in Grote Kerk Emmen:
Duo Oostenrijk en Voorhorst brengt “de Voordracht”

“De Voordracht” is een gevarieerd programma waarin muziek en poëzie elkaar afwisselen en versterken. Pauline Oostenrijk, hobo en Onno Voorhorst, gitaar treden op als duo in de Grote Kerk in Emmen op zondag 1 oktober, aanvang 15.00 uur.
Naast muziek van de componisten Bach, Marcello, Villa Lobos en Maderna draagt Pauline beeldende, ontroerende en soms hilarische teksten voor over muziek en liefde van onder anderen Slauerhoff, Rawie en van zichzelf.

Pauline Oostenrijk is solo-hoboïste van het Residentie Orkest, speelt in meerdere ensembles, nam een aanzienlijk aantal cd’s op en won op nationale en internationale concoursen vele prijzen. In 1999 ontving zij de Nederlandse Muziek Prijs, de hoogste Nederlandse staatsonderscheiding.
Enno Voorhorst is verbonden als gitaardocent aan het Koninklijk Conservatorium in Den Haag. Hij won onder andere de Nederlandse gitaarprijs en is nationaal en internationaal een veel gevraagd gitarist. Ook hij nam cd’s op die zeer lovend ontvangen zijn. Onlangs kwam een nieuwe cd uit van het duo genaamd Modinha. Uiteraard zal deze in de Grote Kerk te koop worden aangeboden en worden gesigneerd door het duo.

Het concert wordt georganiseerd door de Stichting Grote Kerk Cultureel. Datum: zondag 1 oktober, aanvang 15.00 uur. Entree € 17,50 inclusief pauzeconsumptie. Meer informatie op www.grotekerkcultureel.nl

Related Posts

Laat een reactie achter

WORD VRIEND