Guus Meeuwis, nieuw theaterseizoen en college Matthäus Passion


Vrienden werven Vrienden
Op zaterdag 27 januari is de speciale actie Vrienden werven Vrienden van start gegaan. Nieuwe leden kunnen aangeven, welke Vriend hen getipt heeft om lid te worden. De vraag aan alle Vrienden is om bij neven, nichten, ooms, tantes, buren en andere vrienden na te vragen of zij ook lid willen worden van de Vrienden van het Atlas Theater. Degene die nieuwe Vrienden aanbrengt komt in aanmerking voor een leuke prijs te weten:
A) Een theaterarrangement voor 4 personen (diner in het Atlas Theater voorafgaand aan een Vriendenvoorstelling naar keuze)
B) 4 Vrijkaarten voor een Vriendenvoorstelling naar keuze.
De actie loopt al bijna een maand en de eerste nieuwe Vrienden hebben we al kunnen verwelkomen, maar we kunnen er altijd meer gebruiken. En … hoe meer Vrienden, hoe meer we als vereniging kunnen doen voor ons Atlas Theater. Daarom ook langs deze weg nogmaals de oproep om in de naaste kring belangstelling te wekken voor de Vrienden van het Atlas Theater. Bijkomend voordeel is dat Vrienden die zich vanaf januari aanmelden in aanmerking komen voor een aangepaste contributieprijs te weten €20,00 voor een persoon en €30,00 voor een persoon + partner. Vanaf 1 september geldt weer de normale contributieprijs.


College Matthäus Passion 22 maart
Binnenkort wordt weer op veel plaatsen de Matthäus Passion opgevoerd.
Dit jaar niet in het Atlas Theater, maar onder andere in de Grote Kerk in Emmen. Om meer over de Matthäus Passion te weten te komen organiseert de Vrienden van het Atlas Theater een college, gegeven door Huub van ’t Hek (degene die ook de operacursus verzorgde). Op donderdag 22 maart zal hij ’s avonds dat college verzorgen. De deelnemers aan de operacursus zijn ondertussen uitgenodigd om deze bij te wonen, maar ook andere geïnteresseerden kunnen zich daarvoor aanmelden (een uitnodiging volgt). Voor de opera cursisten is het college gratis. Andere deelnemers betalen €5,00 bij de entree van de zaal. Men dient zich wel van te voren aan te melden via ons e-mailadres: info@vriendenatlastheater.nl. Bedenk wel … vol is vol.
Inleiding Opera Die Zauberflöte
Op vrijdag 9 maart wordt de opera Die Zauberflöte van W.A. Mozart opgevoerd.
Voorafgaand aan de opera wordt er weer een inleiding verzorgd door Huub van ’t Hek. Aangezien er afgelopen jaar veel belangstelling was voor de inleiding bij de opera is het deze keer noodzakelijk om u aan te melden bij het Atlas Theater via e-mail info@atlastheater.nl. De inleiding wordt aangeboden door de Vrienden van het Atlas Theater en is voor een ieder gratis toegankelijk.

Guus Meeuwis
Ja, u leest het goed: Guus Meeuwis komt volgend theaterseizoen naar het ATLAS Theater!  De reguliere kaartverkoop is gestart op 10 maart en is inmiddels uitverkocht.
Nieuw Theaterseizoen
Op maandag 23 april wordt de nieuwe programmering van het komende theaterseizoen gepresenteerd (noteer de datum alvast in uw agenda!)  Tijdens deze avond word u op de hoogte gebracht van alle nieuwe boekingen en kunt u direct kaarten kopen, nog vóór dat de reguliere verkoop start.
Meer gedetailleerde informatie over deze avond volgt nog.
Vriendenvoorstellingen
Het bestuur van de Vrienden regelt zelf de kaartcontrole voor de Vrienden voorstellingen. Dus als u een Vriendenvoorstelling bezoekt even opletten waar u zich moet melden voor de kaartcontrole en … het pasje niet vergeten.
Voor de Vriendenvoorstellingen Johan Derksen, keep the blues alive op woensdag 14 maart (zie: pagina 72 van de brochure) en Sprookjes van Grimm (komt in de plaats van Narnia) op dinsdag 8 mei zijn nog Vriendenkaarten verkrijgbaar.
Nieuwsbrief van het Atlas Theater.
Niet alle leden ontvangen de nieuwsbrief van het Atlas Theater zelf. Dat is jammer, omdat men dan het laatste nieuws over de voorstellingen mist. Mochten er Vrienden zijn die toch de nieuwsbrief van het Atlas Theater willen ontvangen, dan kan men zich daarvoor aanmelden via de website van het Atlas Theater, te weten: www.atlastheater.nl


DE LEERLINGEN VAN LOCATIE HESSELANDEN

 

PRESENTEREN

“MIJN LAND”
SAVE THE DATE…
14 JUNI 2018
BEGIN AVOND
ATLAS THEATER EMMEN
DE KINDEREN PRESENTEREN “MIJN LAND”
MIDDELS THEATER, ZANG, DANS, RAP, MIME
“IK MAAK MIJZELF ZICHTBAAR”
DE KINDEREN PRESENTEREN HUN VERHALEN AAN EEN BREED PUBLIEK
AZC school “Locatie Hesselanden” werkt aan “MIJN LAND”,
een theaterproductie die
kinderen in staat stelt een drieluik te presenteren… een land van herkomst… het tussenland
asiel, het gewenste land Nederland…
Het AZC in Emmen is een zogeheten gezinslocatie. Uitgeprocedeerde gezinnen met
minderjarige kinderen verblijven hier in afwachting van terugkeer naar het land van herkomst.
Dit afwachten duurt soms jarenlang: 50% van onze kinderen is langer dan 5 jaar in Nederland,
40% is geboren in Nederland.
Middels de theatervoorstelling krijgen onze
kinderen (leeftijd 4 t/m 12 jaar) een podium om
hun kleurrijke verhalen te verbeelden.
WIJ NODIGEN U VAN HARTE UIT HIERBIJ TE ZIJN…!
NAMENS TEAM LOCATIE HESSELANDEN,
MAJA ZUIDERVELD
Related Posts

Laat een reactie achter

WORD VRIEND