Jaarvergadering, bekendmaking prijswinnaars


Jaarvergadering

Op maandag 5 november aanstaande wordt de jaarvergadering van de Vrienden gehouden. Houd die datum dus vrij en kom naar de vergadering.

Aanvang 19.30 uur in het Atlas Theater.

Een van de onderwerpen die daar aan de orde komen is een vraag rondom de contributie. Waarom moet iemand die alleen lid is een hogere contributie betalen dan een lid samen met partner? Daarover willen we graag met de leden in discussie gaan.

Na de pauze willen we, zoals gebruikelijk ruimte vrij maken voor een culturele invulling. Wat dat zal zijn blijft vooralsnog een verrassing. Maar zodra duidelijk wordt wie daar gaat optreden zullen we dat laten weten.

De agenda en bijlage(n) worden een dezer dagen (per mail – nieuwsbrief) verstuurd. De stukken kunnen de leden dan zelf downloaden.

Vriendenvoorstellingen
De komende Vriendenvoorstellingen zijn:
01 december Australian Dance Theatre – The beginning of nature (10,00 euro korting)
16 februari Ashton Brothers + Noordpool Orkest – Concerto Esplosivo (10,00 euro korting)
01 mei Kommil Foo – Oogst (10,00 euro korting)
11 mei Dominic Seldis en James Pearson – Stand up Bass (gratis voor de eerste 300 Vrienden) – aanmelden via info@vriendenatlastheater.nl

Trekking van de actie “Vrienden werven Vrienden”

Vanaf januari hebben leden de mogelijkheid gehad om vrienden, bekenden en/of familie aan te melden als nieuw lid. Daarmee konden zij een theaterarrangement winnen met een heerlijk diner. Zoals eerder bekend zal de trekking van de winnaars plaats vinden tijdens de jaarvergadering van de Vrienden op maandag 5 november. Wel even zelf erbij zijn natuurlijk.

Dominic Seldis
Er zijn nog kaarten voor Stand Up Bass van Dominic Seldis en James Pearson (22 mei). Zoals bekend kunnen Vrienden gratis naar deze voorstelling (tot een maximum van 300 leden). Aanmelden kan via de theaterkassa of door het sturen van een mail naar info@vriendenatlastheater.nl.

Operacursus Huub van ’t Hek

Afgelopen jaar heeft Huub van ’t Hek twee groepen (ongeveer 50 deelnemers) meegenomen in de “geheimen” van de opera. Een cursus van vier avonden, waarin de deelnemers een kijkje kregen in de geschiedenis van de opera en de bijbehorende componisten. Een cursus die, zo blijkt uit de evaluatie, een hoge score kreeg van de deelnemers voor wat betreft de inhoud, maar zeker ook de aanpak en uitleg van Huub van ’t Hek. Hij heeft deze cursus gemaakt tot een leuke en goed te volgen inleiding in de opera.

Vanwege de positieve reacties heeft het bestuur van de Vrienden besloten om ook dit seizoen weer zo’n cursus te organiseren. En … weer geleid door Huub van ’t Hek. In januari gaat deze van start. Er zullen dan, zoals afgelopen jaar, 4 woensdagavonden ingepland worden. En … naast deze eerste jaars -, wordt er ook gestart met een tweede jaars cursus. Deelnemers die afgelopen jaar meegedaan hebben kunnen dan inschrijven op het vervolg. Kortom weer een mooie activiteit voor de Vrienden.

Nadere informatie over de exacte data, cursusgeld en inhoud wordt binnenkort bekend gemaakt.

Related Posts

Laat een reactie achter

WORD VRIEND