Kasper van Kooten, duizendste lid, enz.


We zullen doorgaan….!
Dat was schrikken maandag 28 september. De nieuwe Coronamaatregelen werden door minister-president Rutte bekend gemaakt. En daarbij werd wederom aangegeven dat onder andere in theaters niet meer dan 30 personen aanwezig mochten zijn. Een echte ramp voor het Atlas Theater dat net alles in gereedheid had gemaakt om, Coronaproof, zo’n 200 gasten te kunnen ontvangen. Gelukkig kon de veiligheidsregio zijn licht nog laten schijnen over deze maatregel. En dat heeft geholpen …
 
YEAH, het Atlas Theater heeft een vrijstelling gekregen van de Veiligheidsregio! Dat betekent dat de geplande voorstellingen voorlopig gewoon door kunnen gaan conform de 1,5 meter richtlijnen. Dus geen beperking van maximaal 30 personen! We zien u graag in het ATLAS Theater.

‘Speeltijd’ met Kasper van Kooten (bijdrage van het Atlas theater)
Vrijdag 9 oktober speelt Kasper van Kooten zijn nieuwe programma.
 
Wist u dat Kasper van Kooten maar liefst drie keer genomineerd is voor de grootste cabaretprijs, een Emmy Award heeft en winnaar is van de Zilveren Harp? Daarnaast kennen we hem natuurlijk van zijn rollen in onder andere  All Stars, Moordvrouw, Groeten Uit en Ventoux. Maar nu? Nu is het weer tijd voor theater en komt hij op 9 oktober met zijn voorstelling ‘Speeltijd’ naar het ATLAS Theater!
 
Terug naar de basis
Kasper gaat terug naar de basis. Geen decor, geen band, maar een man en zijn verhaal. Hij deelt zijn kijk op de wereld, zijn omgeving, maar vooral op zichzelf. Met zijn herkenbare humor, timing en zelfspot kijkt Van Kooten eerlijker dan ooit naar zijn eigen zuivere speeltijd, de klok tikt immers maar door. Over missers en geluk, liefde en verslaving. Met ontroerende poëzie en goudeerlijke comedy.
 
Bezoekers die zijn voorstelling al gezien hebben waren razend enthousiast en gaven onder andere de volgende reacties.
  • “Spreken is zilver, zijn schoenen zijn goud. Eerlijk, heerlijk, gelachen. Dank!”
  • “Wij vonden het in één woord ‘geweldig’!”
  • “Het was een knotsgekke leuke avond. Dank voor het water. Zo gênant als je een hoestbui krijgt.”
  • “Verrassend, snel, ad rem.”
  • “Rapportcijfer van de leraar: een 10+.”
  • “Herkenbaar, warm, afwisselend. Top show!”
Kortom…. hier wil je toch bij zijn? Kasper speelt deze voorstelling op vrijdag 9 oktober in de Rabo Zaal.
Kijk hier voor meer info en het reserveren van tickets of kijk op atlastheater.nl
Attentie voor de artiesten
De speelperiode van oktober t/m december staat in het teken van speciale Coronavoorstellingen. Het overzicht van de voorstellingen heeft u onlangs ontvangen, Gelukkig zijn er ook veel kaarten verkocht. De Vrienden hebben  zo’n 20 a 25% van de kaarten afgenomen. We mogen blij zijn met het aanbod, want ook voor de artiesten is het lastig om te blijven optreden. Dat ze naar Emmen komen waarderen we dan ook zeer. Om die waardering te laten blijken bieden wij de artiesten een attentie aan namens de Vrienden van het Atlas Theater. Na afloop van elke voorstelling wordt daar even speciaal aandacht aan besteed. We willen op deze manier de artiesten een hart onder de riem steken in deze, zeker voor hen, zo moeilijke tijd.
1000ste lid
Het is gelukt. Onlangs hebben we het 1000ste lid ingeschreven als Vriend van het Atlas Theater. Daaruit blijkt maar weer dat veel mensen het theater een warm hart toedragen. Dat we dat nodig hebben dit seizoen zal zonder meer duidelijk zijn. Daardoor kunnen  we nog meer Vriendenvoorstellingen realiseren of het theater op een andere manier ondersteunen. Binnenkort gaan we speciale aandacht besteden aan deze gebeurtenis en zullen we de 1000ste bezoeker in het zonnetje zetten. Wie het is? … daarover wordt u binnenkort geïnformeerd.

Algemene Leden Vergadering
Elk jaar, begin november, wordt normaal gesproken de Algemene Leden Vergadering gehouden. Dit jaar zal dat anders gaan. Een normale vergadering, zoals we gewend zijn, zit er niet in. Elkaar fysiek ontmoeten gaat niet lukken. Daarom overweegt het Bestuur om de vergadering digitaal te organiseren. Hoe dat moet en op welke wijze wij de leden het beste kunnen bedienen wordt op dit moment onderzocht. We houden u daarvan op de hoogte. In ieder geval worden de bijbehorende stukken zoals  het jaarverslag van de secretaris en de penningmeester, evenals  andere stukken zoals u normaal van ons gewend bent, via de mail toegestuurd. Wordt vervolgd.

Related Posts

Laat een reactie achter

WORD VRIEND