Mooier dan ooit, Titanic en Sound of music


De voorstellingen van het Atlas theater zijn geannuleerd in verband met het Corona virus.
Houd de website van het Atlas theater in de gaten: www.atlastheater.nl.

ATLAS. Mooier dan ooit!
 Samen met theaters en culturele organisaties door heel Nederland doet het ATLAS Theater mee aan de campagne ‘Mooier dan ooit’! Met zijn allen wordt er afgeteld naar het moment waarop de theaters weer open mogen. Want die rode loper, het geroezemoes voor de voorstelling, het licht, het daverende applaus: het was altijd al mooi. Als het Atlas theater jullie straks weer mag ontvangen, worden al die magische momenten ongetwijfeld mooier dan ooit.

Het startsein van het unieke project ‘Mooier dan ooit’ werd gegeven door Albert Verlinde. Met dit project wil men met (theater)makers, de mensen voor en achter de schermen en het publiek op een bijzondere manier laten aftellen naar het moment dat alle theaters, poppodia, festivals, opleidingen, etc. weer open mogen. Op de gezamenlijke website mooier-dan-ooit.nl kun je er van alles over lezen en kun je zelfs allerlei theaterprijzen winnen. Hiermee wordt zelfs de voorpret van een volgende theateravond mooier dan ooit! 

Leuk nieuws!
Naast de klassieker The Sound of Music kunnen we verklappen dat jullie het volgend seizoen van nog een klassieker kunnen gaan genieten. Machteld v/d Werf heeft namelijk de musical TITANIC geprogrammeerd!  De kaartverkoop voor deze voorstelling is inmiddels begonnen.

Sound of Music
Twee maand geleden is de verkoop gestart van de eerste voorstelling(en) in september. De grote Musical “Sound of Music” zal dan van 15 tot en met 19 september in het Atlas Theater te zien zijn. Een mooie opening van een hopelijk goed en nieuw theaterseizoen.
 
Na de start van de verkoop is besloten om hier ook een Vriendenvoorstelling van te maken. Dat betekent dat je als Vriend maar liefst € 10,00 korting ontvangt. Mocht je al kaarten hebben dan neemt een medewerker van de Theaterkassa contact met je op om de korting alsnog te verrekenen.
 
Informatie over de manier om (Vrienden) kaarten te bestellen is te lezen op de voorstellingpagina van de website.

Related Posts

Laat een reactie achter

WORD VRIEND