Nieuwjaar, opera en van Bach tot Beatles


Nieuwjaar
Het is alweer 2020. De oliebollen zijn op, de feestversieringen kunnen de kast weer in. Kortom … het “gewone” leven kan weer beginnen. Daarom wil ik u, mede namens het bestuur van de Vrienden van het Atlas theater, een heel goed en vooral gezond 2020 toewensen. Een nieuw jaar waarin we hopelijk weer mooie voorstellingen mogen meemaken. Een jaar ook met nieuwe plannen, optimistische doelen en gezonde voornemens. Dat geldt voor onze leden, maar ook voor het bestuur van de Vrienden en de medewerkers van het Atlas theater. Ik hoop dat 2020 veel goeds brengt en dat het ons in alle opzichten voor de wind zal gaan.

Operacursus
Nog even en dan starten de operacursussen weer. Dit jaar hebben we een gevorderden groep, start 7 januari en een beginnende groep, start 22 januari. Voor beide groepen is veel belangstelling en niet alleen van de Vrienden.
Op woensdag 15 januari zal onze inleider Huub van ’t Hek ook over de opera spreken bij het Kenniscafé Emmen. Kortom … wordt Emmen een echte operastad? Voor meer informatie en opgave, kijk op: www.kenniscafe-emmen.nl 

Operareis naar Düsseldorf
Op zaterdag 18 april staat de operareis naar Düsseldorf gepland. Tot op heden hebben zich 22 mensen aangemeld voor deze reis. U kunt zich nog tot 17 januari aanmelden, daarna kunnen ook niet Vrienden zich aanmelden voor deelname. Vol is dan vol! Er kunnen ongeveer 45 liefhebbers meegaan met deze reis, dus wees er snel bij. De kosten bedragen in totaal €70,–; dat is inclusief busreis en ticket. Midden februari zullen we u nader informeren over de details van deze reis.

Speciale Vriendenvoorstelling Van Bach tot Beatles
Zoals het zich er nu laat uitzien – de meerderheid van u heeft vóór een vervolg van “Van Bach tot Beatles” gekozen – zal op zondag 29 maart een speciale Vriendenvoorstelling worden georganiseerd. Onderdeel van die voorstelling is een optreden van de beide pianisten: Jan Lenselink en Marc Bruinewoud. Het programma  zal verder aangevuld worden met een tweetal andere artiesten. Wie dat zijn is op dit moment nog niet duidelijk. Daarover zijn de besprekingen gaande. De voorstelling zal in het teken staan van regionaal talent. Zonder dat we het weten hebben we veel talent binnen de regio. Talent dat zich ook best eens mag laten zien op het podium van het Atlas theater. De voorstelling is voor Vrienden gratis te bezoeken. Zet deze zondagmiddag voorstelling daarom maar alvast in de agenda. We laten nog weten hoe u het beste aan kaarten kunt komen.

Related Posts

Laat een reactie achter

WORD VRIEND