Quatro Ventos

Gelukkig nieuwjaar

Langs deze weg wil het bestuur van de Vrienden alle leden een voorspoedig en gezond, maar vooral ook mooi cultureel jaar toewensen. Een jaar met veel mooie voorstellingen in ons ATLAS Theater. Om te beginnen op zondagmiddag 8 januari.

Het bestuur nodigt alle leden uit om met elkaar het nieuwe jaar in te luiden. Vanaf 14.00 uur is het theater open en kunnen we elkaar onder het genot van een kopje koffie of thee het allerbeste toewensen voor het nieuwe jaar. Ook in de pauze van deze middagvoorstelling kan onder het genot van een drankje geproost worden op 2023.

De voorstelling zelf staat in het teken van Portugese fadomuziek. Een muziekstroming die niet zo vaak geprogrammeerd wordt in de Nederlandse theaters. Die middag brengt het ensemble Quatro Ventos een gevarieerd programma met mooie traditionele fadomuziek, afgewisseld met wat bekendere muziek op fadomanier vertolkt.

Of zoals ze het zelf zeggen……..

Om aan te tonen dat fado veel meer is dan alleen een Portugees muziekgenre brengt Quatro Ventos met Fado Mundo een verrassende selectie Portugese versies van liedjes uit alle windstreken, oftewel alle ‘quatro ventos’. Hierbij valt te denken aan nummers van o.a. Ramses Shaffy, Charles Aznavour, Sting en Jacques Brel in een nieuw fado-jasje.
Fado Mundo richt de blik op verleden, heden en toekomst van de fado. De band speelt, naast het nieuwe repertoire, een selectie van – in hun oren – de mooiste fado’s ooit geschreven.
Ondertussen is de kaartverkoop voor deze middag gestart en worden er al veel kaartjes besteld. Het programma speelt zich af in de Dagblad van het Noorden zaal. Daardoor kunnen 300 Vrienden de voorstelling bijwonen. Wees er dus snel bij om kaarten te bestellen.
Het is mogelijk uw gratis tickets voor de nieuwjaarsbijeenkomst op 8 januari 2023 van de Vrienden ATLAS Theater online te bestellen. Klik hier voor meer informatie en kaarten.
Ook kan men rechtstreeks aan de kassa kaarten bestellen.

De toegang is gratis, alléén voor Vrienden. Een mooie gelegenheid om nú Vriend te worden.