Operacursus, Fiddler on the Roof en Vriendenvoorstellingen


Nieuwjaar
Een nieuw jaar, nieuwe mogelijkheden …
Allereerst wensen wij alle Vrienden van ganser harte een mooi en gezond nieuwjaar toe. Een jaar met mooie voorstellingen, veel theaterbezoeken en vooral veel positieve energie. Het bestuur van de Vrienden wil daar ook dit jaar weer graag aan meewerken.
Operacursus Huub van ’t Hek
De operacursus van Huub van ’t Hek is gestart. De eerste woensdag cursusdag zit er op en de eerste reacties zijn erg positief. Er zijn twee cursusgroepen gemaakt met elk maximaal 30 cursisten. Daaruit blijkt dat er voldoende belangstelling is voor dit soort gebeurtenissen. Ook niet Vrienden hebben zich ingeschreven. Uiteindelijk eindigt deze cursus vlak voor de operavoorstelling Die Zauberflöte van Mozart op vrijdag 9 maart (zie: pagina 70 van de theaterbrochure). De inleiding voor de opera zelf is voor iedereen toegankelijk. Die inleiding, ook weer georganiseerd door de Vrienden, zal hopelijk weer door net zoveel bezoekers bezocht worden als afgelopen jaar bij de opera Madame Butterfly. Plaats van handeling ook deze keer weer de Dagblad van het Noorden zaal.
Mocht er nog iemand zijn die de operacursus alsnog wil volgen, dan is dat, zij het in beperkte mate, nog mogelijk. Aanmelden daarvoor kan nog steeds via info@vriendenatlastheater.nl.

Fiddler on the Roof
De grote landelijke musical Fiddler on the Roof, u weet wel van Anatevka, staat februari/maart in Martini Plaza in Groningen. Alleen in Groningen is deze musical, met in de hoofdrol Thomas Acda, in het noorden te zien. Natuurlijk zijn er altijd mensen uit Emmen en omgeving die best naar die musical toe zouden willen gaan, maar het toch lastig vinden om daar zelf helemaal voor naar Groningen te reizen. In overleg met Martini Plaza en het Atlas Theater kan via de Vrienden een arrangement geboekt worden, waardoor u op eenvoudige wijze toch deze musical kunt bezoeken. Het arrangement houdt in dat u in Emmen kunt opstappen op een bus die u rechtsreeks naar Martini Plaza brengt, waar u apart ontvangen wordt met koffie etcetera en waar het entreekaartje (eerste rang) voor u klaar ligt. In de pauze krijgt u een consumptie aangeboden en na afloop wordt u met dezelfde bus weer terug gebracht naar Emmen. Met … een hele mooie ervaring rijker. Om te zien of er voldoende belangstelling is voor zo’n arrangement vragen wij u, mocht u geïnteresseerd zijn, dit aan te geven via ons mailadres info@vriendenatlastheater.nl. Bij voldoende belangstelling zullen wij dit arrangement voor onze Vrienden organiseren.

Inhoud: eerste rang toegangsbewijs, busvervoer, garderobe, welkomstdrankje, pauzedrankje, exclusieve ruimte voor ontvangst.
Kosten: de prijs voor dit arrangement is €65,00 per persoon.
Vanaf 24 aanmeldingen kan dit arrangement door ons georganiseerd worden.

Vriendenvoorstellingen
Op dit moment zijn er al een aantal Vriendenvoorstellingen geweest. De jeugdvoorstelling Jurassic Revenge, de toneelvoorstelling Achter het huis en het nieuwjaarsconcert van het NNO werd door een behoorlijk aantal Vrienden bezocht. Ondertussen is ook de aparte entree voor de Vrienden een feit. Het bestuur van de Vrienden regelt zelf de kaartcontrole voor de Vrienden voorstellingen. Dus als u een Vriendenvoorstelling bezoekt even opletten waar u zich moet melden voor de kaartcontrole en … het pasje niet vergeten.
Voor de Vriendenvoorstellingen Vamos (musical met onder anderen Lenette van Dongen) op donderdag en vrijdag 1 en 2 maart (zie: pagina 69 van de brochure), Johan Derksen, keep the blues alive op woensdag 14 maart (zie: pagina 72 van de brochure) en Sprookjes van Grimm (komt in de plaats van Narnia:de leeuw, de heks en de kleerkast) op dinsdag 8 mei zijn nog Vriendenkaarten verkrijgbaar.
Maarten van Rossem
De voorstelling van Maarten van Rossem over een jaar Trump, co-productie van Kennis café Emmen en de Vrienden, was binnen de kortste keren uitverkocht. Gelukkig konden ook nog vele Vrienden van deze mogelijkheid gebruik maken. Woensdag 17 januari zit de Dagblad van het Noordenzaal vol.


CONCERT GROTE KERK EMMEN
Zondag 21 januari 2018
Aanvang 15.00 uur (Kerk open: 14.30 uur)
Barokensemble Giardino Musicale

“Oh Nederland” , een concert met
muziek uit de 16e, 17e en 18e eeuw op
diverse instrumenten

Entree : € 17,50 , vrienden € 14,– incl. pauzeconsumptie
Voorverkoop : telefoon: 0591 64 51 80; e-mail: info@sgkc.nl; Organisatie : Stichting Grote Kerk Cultureel
Informatie : www.grotekerkcultureel.nl
Dit concert wordt mede mogelijk gemaakt door Gemeente Emmen en de Vrienden van Stichting Grote Kerk Cultureel.

Related Posts

Laat een reactie achter

WORD VRIEND