Start kaartverkoop My Fair Lady


My Fair Lady

Beste Vrienden van het ATLAS Theater,

We staan alweer aan de vooravond van het nieuwe theaterseizoen. Binnenkort ontvangt u de gegevens met betrekking tot de start van de voorverkoop voor seizoen ‘17/’18.

Echter…. Een van de beste musicals ooit: My Fair Lady zal eerder in de verkoop gaan.

Op 20 maart zal omroep Max in een exclusieve uitzending van Tijd voor Max uitgebreid stil staan bij deze musical en de cast bekend maken. Vanuit het impresariaat hebben we het verzoek gekregen om de verkoop voor deze voorstelling dan ook op 20 maart te starten. U kunt dan, vanaf 18.00 uur uw kaarten kopen via www.atlastheater.nl. Vanaf dinsdag 21 maart kunt u uiteraard ook terecht bij de theaterkassa aan het Raadhuisplein.

My Fair Lady: het verhaal

Kenners en liefhebbers zijn het erover eens: ‘My Fair Lady’ is een van de beste musicals ooit. Al ruim zestig jaar genieten generaties van het verhaal van de excentrieke professor, die de weddenschap aangaat om een eenvoudig bloemenmeisje om te toveren tot een lady in de Engelse society. Dat gaat bepaald niet zonder slag of stoot, want Eliza heeft het hart op de tong. Maar leraar en leerling groeien naar elkaar toe en Eliza weet uiteindelijk niet alleen de Engelse elite van slag te brengen…

Vrijdag 30 en zaterdag 31 maart 2018 in het ATLAS Theater

Graag tot ziens!

Related Posts

Laat een reactie achter

WORD VRIEND