Voorbespreekrecht, klanttevredenheid, Dominic Seldis, operacursussen en Ericarré


Van de bestuurstafel
Het seizoen schiet al weer aardig op. Nog een aantal voorstellingen te gaan, waaronder een paar mooie Vriendenvoorstellingen. Achter de schermen wordt er alweer hard gewerkt aan de programmering voor het nieuwe seizoen. Het bestuur overlegt met Machteld van der Werf over de Vriendenvoorstellingen voor komend seizoen. En … daar zullen een paar hele mooie voorstellingen bij zitten. Zaak om het nieuwe programma straks goed in de gaten te houden. Op 6 mei aanstaande houdt Machteld, onder anderen speciaal voor de Vrienden, een zogenaamde preview. Het hele programma wordt doorgenomen, waarbij een aantal voorstellingen worden uitgelicht en besproken. En … niet onbelangrijk … er kunnen in de voorverkoop al kaarten besteld worden. Dus wil je ook komend seizoen weer voorzien zijn van goede kaarten en een mooie plek in de zaal, dan is het zaak om 6 en 7 mei in de gaten te houden. Maak gebruik van het voorbespreekrecht voor de Vrienden.

Klant-tevredenheidsonderzoek

In november 2018 is er een klanttevredenheidsonderzoek uitgezet onder de bezoekers van het Atlas Theater. In totaal hebben 1.280 bezoekers een vragenlijst ingevuld.

Onze gasten zijn erg tevreden, hun algemene indruk is goed tot heel goed. Ze voelen zich erg welkom en vinden het theater goed bereikbaar. Ze beoordelen ons zelfs met een gemiddeld rapportcijfer van een 8,2!
Daar mag het ATLAS team trots op zijn!

Belangrijke uitkomsten van het onderzoek:

•    Positieve reacties over personeel, van gastheer en gastvrouw tot kassapersoneel
•    Gevarieerd aanbod qua theatervoorstellingen
•    Populaire genres: muziek, cabaret en musical
•    Populaire media: atlastheater.nl, Facebook en nieuwsbrief
•    De seizoenbrochure is erg populair en krijgt zelfs een 8,1 als cijfer!

Aanbevelingen:

•    De bewegwijzering binnen het theater verbeteren
•    Ontbrekende armleuningen in de zalen plaatsen
•    Mogelijkheid om Podium Cadeaukaart online te verzilveren
•    Het aantal zitplekken in de foyers vergroten
•    Meer lokaal talent een podium bieden
N.B. (bij vooraf geselecteerde voorstellingen wordt  lokaal talent al een podium geboden tijdens de pauze en na afloop van voorstellingen)

 

Dominic Seldis
Heeft iedereen al een (gratis) kaartje besteld voor de voorstelling van Dominic Seldis? Je weet wel die Engelsman die in de jury zit bij het programma Maestro waarin bekende Nederlanders proberen een orkest te dirigeren. Daarnaast is hij contrabassist in het Concertgebouw orkest in Amsterdam en toert hij samen met pianist James Pearson door Nederland met een eigen programma, waarin hij zijn (komische) licht laat schijnen over klassieke muziek en natuurlijk ook het een en ander zal laten horen. Als Vriend van het Atlas theater kunnen 300 leden gratis de voorstelling bijwonen. Wel even aanmelden via de kassa van het theater of via een mailtje naar info@vriendenatlastheater.nl
De voorstelling is op zaterdag 11 mei. Er zijn nog (zij het beperkt) kaarten beschikbaar.

Operacursus
De operacursus loopt op zijn eind. Nog 1 cursusavond dan zit het er weer op. Zo’n 50 deelnemers hebben genoten van de cursus die Huub van ’t Hek op zijn eigen “cabareteske” wijze  heeft gegeven. Een beginners groep en een gevorderden groep. Aangezien de reacties zo positief zijn heeft het bestuur van de Vrienden besloten om ook komend seizoen weer een beginners- en gevorderden groep te starten. Ook de inleiding bij de opera Aida was een groot succes. Alhoewel de zaalruimte te wensen overliet, er waren teveel belangstellenden voor de gebruikte ruimte, waren ook hier de reacties positief. Goed ingewijd kon men daarna de opera bezoeken, waardoor het verhaal meer inhoud kreeg en men de opera makkelijker kon begrijpen. Ook deze inleiding werd weer verzorgd door de Vrienden. Op dinsdag 12 maart wordt de
opera De Barbier van Sevilla gespeeld in ons theater. Ook hier is een inleiding gepland door Huub van ‘t Hek. De inleiding begint om 19.00 uur.

Emma wil leven
Op donderdag 28 maart komt de voorstelling Emma wil leven in de Dagblad van het Noordenzaal. Een programma met als thema Anorexia. De voorstelling is gebaseerd op de gelijknamige documentaire van Jessica Villerius. Een aangrijpende voorstelling die een goed beeld geeft van de twijfels, angsten en geestige observaties van een jonge vrouw die verlangt naar controle, maar daardoor de controle juist verliest. Iedereen die meer wil weten over dit onderwerp kan van te voren deelnemen aan een inleiding, die begint om 19.30 uur. De voorstelling zelf begint om 20.30 uur.

Vriendenvoorstelling
Op woensdag 1 mei treedt Kommil Foo op in het theater.
De broers Raf en Mich Walschaerts bezorgen het publiek een memorabele avond. Een mooie nieuwe voorstelling. Intiem, zonder circus, maar met hun mooiste liedjes en strafste verhalen. Of zoals het Parool verwoordde “De broers stralen kracht, klasse en grandeur uit”. En … niet onbelangrijk u kunt daar bij zijn door een kaartje te kopen met €10,00 korting (klik bij prijssoort ACTIE VRIEND aan).

Theaterkoor Ericarré – Good Vibes music show

Theaterkoor Ericarré presenteert o.l.v. Erik Luikens een sprankelende muziekshow vol zang en dans aangevuld met korte sketches die zorgen voor de nodige humor. Muziek voert de boventoon en m.m.v. de band 12 AM en pianist Tekke Withaar wordt een energieke en swingende show neergezet waarbij het publiek automatisch meedoet! Nummers als ‘Let me entertain you’ en ‘Happy’ tegenover het innemende ‘Sorry’ van Kensington, ‘Bohemian Rhapsody’ en een vleugje Nederpop geven de veelzijdigheid aan. Studio 7 pakt uit met dans en zorgt ervoor dat de VIBES van de muziek volledig tot uiting komen. Beleef het mee en kom genieten van pop, rock, dance en meer!

Data: 29 en 30 maart 2019
Entree: € 15,- inclusief pauzedrankje
Aanvang: 20.00 uur
Zaal: Rabo Zaal

 


 

Related Posts

Laat een reactie achter

WORD VRIEND