Voorverkoop Vrienden en operacursussen


Nog even dan staan de vakanties voor de deur. Veel mensen trekken er op uit. Ze gaan naar camping, hotel, etc. In binnen- of buitenland, overal zijn wij Nederlanders te vinden. En….in die vakantietijd liggen alle activiteiten rondom het theater stil.
Stilte voor de storm zullen we maar zeggen.
Op naar het nieuwe seizoen 2021/2022. Iedereen heeft kennis kunnen nemen van het  programma dat het ATLAS theater te bieden heeft. De theaterkrant werd huis aan huis verspreid. Veel mensen hebben ondertussen ook al kaartjes gekocht voor het nieuwe seizoen. Daarbij gaan we er van uit dat vanaf september weer normaal theaterbezoek kan plaatsvinden.

Op 11 september kunnen de Vrienden een preview bezoeken van datgene wat het theater te bieden heeft komend seizoen. Altijd weer een leuke happening. In de gaten houden dus.
 
Onlangs konden de Vrienden ook weer – met voorrang – kaarten kopen voor het nieuwe seizoen. Daar werd gretig gebruik van gemaakt.

Er zijn op dat moment door de Vrienden 1.454 kaarten gekocht.
Er is zowaar een top10 van de meest verkochte voorstellingen vastgesteld:

– Daniël Lohues (2 data)
– Richard Groenendijk
– Nick en Simon
– NNO Nieuwjaarsconcert
– Bouke
– The Analogues – Let it be
– Stef Bos
– Het oog van de Storm – met Anne-Will Blankers
– Tineke Schouten

De afgelopen maand is ook bekend geworden dat er komend seizoen weer veel aandacht zal zijn voor opera. Huub van ’t Hek – wie kent hem niet ondertussen – zal voor de liefhebbers een drietal thematische cursussen geven, te weten:

  1. “Verdi, zijn leven en werk.” Deze cursus mondt uit in de opera Rigoletto die op 22 januari wordt opgevoerd.
  2. “Het Nationalisme in de opera.” Dit thema is gekoppeld aan de opera “Bruid te koop” van de nationale reisopera op 30 april.
  3. Twee avonden over de letters “J C” in de klassieke muziek. Jezus Christus en Julius Ceasar. Dit thema eindigt in de Matthäus Passion die op 13 april opgevoerd wordt.

Een hectisch theaterjaar sluiten we nu af. Veel voorstellingen konden helaas niet doorgaan of werden verschoven, maar……. vol vertrouwen kijken we uit naar het nieuwe seizoen. Een mooi theaterseizoen waarin we hopelijk bespaard blijven van vervelende, ingrijpende maatregelen. Fijne vakantie!

Related Posts

WORD VRIEND