Vriendenvoorstellingen en Operacursussen


Vriendenvoorstellingen
Dit seizoen zijn er nog 3 Vriendenvoorstellingen waar de leden met korting naar toe kunnen.  Daar bij gaat het om:
1) Ashton Brothers met het Noordpool Orkest – zaterdag 16 februari. Concerto Esplosivo. Een explosieve mix van muziek, acrobatiek en tovenarij. Nieuwe adembenemende trucs, hilarische acts en muzikale hoogstandjes van een krankjorum gezelschap.
Korting €10,00 per persoon. Een aanrader!
2) Kommil Foo – woensdag 1 mei.
Dit gezelschap speelt al dertig jaar onafgebroken in het theater. Een toonbeeld van theatrale balanceerkunst, waarin hoogst lachwekkende verhaaltjes, dialoogjes en zingzeg nummers wonderbaarlijk goed samengaan met soepel strelende liedjes.
Korting € 10,00 per persoon. Kracht, klasse en grandeur!
3) Dominic Seldis & James Pearson – zaterdag 11 mei.
Een heerlijke avond vol muziek en humor.
Binnenkort is Dominic weer te bewonderen in het programma Maestro, waarin bekende Nederlanders een symfonieorkest proberen te dirigeren. Dominic Seldis geeft daarbij commentaar en is als jurylid bekend om zijn onnavolgbare Engelse humor.
Korting … deze voorstelling is voor 300 Vrienden GRATIS te bezoeken.  Even aanmelden via de theaterkassa of via een mail naar info@vriendenatlastheater.nl. Muziek in een klassieke omgeving  met humoristische verhalen. Mag je niet missen!

Operacursus
In januari is de operacursus, georganiseerd door de Vrienden, weer van start gegaan. Twee groepen volgen op de woensdagavond de cursus verzorgd door Huub van ’t Hek. Daarbij gaat het om een eerstejaars groep (27 personen) en een tweedejaars groep (21 personen). En ook dit jaar zijn de geluiden weer heel positief.
Daarnaast geeft Huub twee inleidingen bij de opera’s Aïda ( 31 januari) en de Barbier van Sevilla (12 maart). Deze inleidingen zijn GRATIS toegankelijk voor iedereen die een kaartje heeft voor de voorstelling. Even iets eerder komen dus – 19.00 uur  begint de inleiding. Zoals vorige jaren zal de Dagblad van het Noorden zaal wederom goed gevuld zijn met mensen die de inleiding bezoeken.

Related Posts

Laat een reactie achter

WORD VRIEND