We gaan weer beginnen


Het is ondertussen juni en het theaterseizoen loopt op zijn eind … nou ja … was feitelijk al afgelopen ten tijde van de Lockdown in maart. We hebben het wel gemist. Geen echte voorstellingen, maar alleen online programma’s. En of we daar nou op zitten te wachten. De magie van het theater ontbreekt wanneer je in de huiskamer een voorstelling bekijkt. Of het nou muziek betreft of cabaret het is toch geen echte vervanger van het theater. Hoe goed bedoeld ook.
Ondertussen wordt de Lockdown afgeschaald en mogen we weer wat meer. We kunnen zelfs weer theatervoorstellingen bezoeken … tenminste als er maar niet meer dan 30 toeschouwers komen. Maar ja … alle kleine beetjes helpen en het houdt de moed erin.
Dat de theaters zware tijden tegemoet gaan staat vast. Of – en zo ja wanneer de rijksoverheid gaat bijspringen is nog niet bekend, maar wel te hopen. Aan de andere kant biedt zo’n nieuwe situatie wellicht ook weer nieuwe kansen. Zo gaat het Atlas theater vanaf 11 juni wel heel bijzondere voorstellingen programmeren waar inderdaad niet meer dan 30 personen naar toe kunnen. Zo’n voorstelling zal dan meerdere keren per dag worden opgevoerd, zodat in ieder geval meer dan 30 mensen als bezoeker aanwezig kunnen zijn.
En … de Vrienden mogen daar voor een prikkie naar toe … mooie kans om mee te maken hoe het voelt om maar met 30 mensen in de zaal te zitten, of er spatschermen zijn aangebracht, voldoende desinfecterende middelen aanwezig zijn etc. etc. … kortom hoe de RIVM regels worden opgevolgd. Dus houdt het in de gaten en laat je deze kans niet ontglippen. Mooi om later over te kunnen vertellen … weet je nog toen we in Coronatijd leefden … Verderop in deze nieuwsbrief meer informatie hierover van het Atlas theater.

En dan op naar het nieuwe seizoen. Hoe dat er uit gaat zien is op dit moment nog steeds de vraag. Het bestuur van de Vrienden volgt het proces op de voet en zal – waar nodig en mogelijk – meehelpen om het Atlas theater door deze moeilijke tijd te loodsen. En daarbij hebben wij de hulp van alle Vrienden hard nodig. Zodra er nieuws te melden is zullen we u daarover dan ook zo snel mogelijk informeren. Eerst de vakantietijd maar eens doorkomen … tot september.

We heten je weer van harte welkom in ATLAS!
Yes! We mogen onze theaterdeuren weer voor jullie openen. We horen veel positieve geluiden, men heeft weer zin in een avondje uit. Wij uiteraard ook!

ATLAS Exclusief!
In de maand juni bieden we ATLAS Exclusief! Oftewel voorstellingen voor maximaal 30 bezoekers. Een unieke mogelijkheid om theater eens van een andere kant te bekijken. Uiteraard staat jullie veiligheid en gezondheid voorop en volgen we de RIVM-richtlijnen.

Twee magische voorstellingen
Laat je deze maand verbazen, verrassen en verwonderen door de magische shows van Rob & Emiel. Elke donderdag t/m zondag in juni treden zij op met twee verschillende voorstellingen. Een spectaculaire familievoorstelling vol waanzinnige trucs en de voorstelling ‘Plankenkoorts’ met een bijzondere mix van cabaret, magie, stand-up comedy en kleinkunst! Er zijn slechts 30 kaarten per voorstelling beschikbaar dus zorg dat je er op tijd bij bent!

Vriendenaanbieding:
Als Vriend van het ATLAS Theater ontvang je maar liefst 50% korting op je kaartje. Voor een kaartje voor de familievoorstelling betaal je slechts €5,00 (i.p.v. €10,00) en voor de theatershow s’avonds betaal je €10,00 (i.p.v. €19,50).

– ‘ATLAS, een wereld vol verwondering’:
klik hier voor meer informatie en tickets.
– ‘Plankenkoorts’:
klik hier voor meer informatie en tickets.

Related Posts

Laat een reactie achter

WORD VRIEND