We zijn weer begonnen


Rob & Emiel

We zijn weer begonnen
11 juni opende het Atlas theater weer haar deuren en het bestuur van de Vrienden mocht al even meegenieten (kijk hier voor een kort filmpje). Illusionisten- / mentalisten duo Rob & Emiel treden deze maand van donderdag tot en met zondag op, voor dertig bezoekers.

Speciale show die coronaproof is
Het duo ontwikkelde samen met de directie van het Atlas Theater een familieshow: ‘ATLAS, een wereld vol verwondering‘ en een avondshow: ‘Plankenkoorts‘ die coronaproof zijn. Deze worden elke donderdag tot en met zondag in juni opgevoerd. Er zit cabaret in, maar ook magie en illusionisme. Het publiek was heel enthousiast. En als zij blij zijn, zijn wij ook blij aldus Rob & Emiel.

Over Rob & Emiel
Hun acts werden op verschillende nationale en internationale wedstrijden met goud beloond. Op het NK Magic wonnen zij alleen al als duo 8 keer goud in drie verschillende categorieën, kregen een eervolle onderscheiding voor hun komische presentatie en wonnen zij de Grand Prix, de hoogst haalbare Nederlandse magic-award, waarmee zij officieel Nederlands kampioen werden!

Tijdens het Wereldkampioenschap Mentalisme in 2009 werden zij bekroond tot beste mentalisten ter wereld. Daarmee behoren zij officieel tot de absolute wereldtop!

Vriendenaanbieding
Wij als bestuur hebben deze avond genoten van de show in een intieme sfeer. Zéker de moeite van het bekijken waard!
Als Vriend van het ATLAS Theater ontvangt u maar liefst 50% korting op uw kaartje. Voor een kaartje voor de familievoorstelling betaalt u slechts €5,00 (i.p.v. €10,00) en voor de theatershow s’avonds betaalt u €10,00 (i.p.v. €19,50).

Kijk hier voor meer informatie over beide shows.

We zijn weer begonnen

Related Posts

Laat een reactie achter

WORD VRIEND