Op zaterdag 16 september organiseren de Vrienden van het ATLAS Theater het bluesfestival “Forever Blues”. De blues komt daarmee weer terug in Emmen. Die avond zal het theater gevuld worden met bluesmuziek van zes verschillende bands. Na twee uiterst succesvolle festivals met Forever Young komt er nu Forever Blues.
De Vrienden hebben zes bands met een voetprint in Emmen gecontracteerd voor een optreden. Indachtig de erfenis van Harry “Cuby” Muskee, is Easterfield aangetrokken als hoofdact. Zij brengen die avond een ode aan Cuby & the Blizzards, de Drentse blueslegende.
De verdere line up van die avond bestaat uit: Mojo Clinton, B.J.Hegen Bluesband, Cat Fever Band, Blues Selected en Blues Avenue. Al deze bands spelen verschillende soorten bluesmuziek. De kaartverkoop is deze week van start gegaan. Voor Vrienden bedraagt de ticketprijs €15,– Voor niet Vrienden €20,–.
Tickets kunnen aangeschaft worden via de website van het theater of via de theaterkassa (belangrijk om te weten dat de kassa de komende paar week wegens de vakantie aangepaste openingstijden heeft). Aangezien de belangstelling voor dit evenement erg groot is moet er niet te lang gewacht worden met de aanschaf van de kaarten.
Klik hier voor meer informatie en tickets.