Op dit moment is het ATLAS Theater druk bezig om over te stappen naar een nieuw ticketingsysteem voor de afhandeling van de kaartverkoop. Het huidige programma gaat namelijk stoppen. Binnenkort gaan ze over op een nieuw systeem waar je uiteraard wederom eenvoudig jouw tickets voor de gewenste voorstellingen kunt kopen.

Wat houdt dit voor jou in? 
Het meest belangrijke is dat ‘de overgang’ een paar dagen in beslag neemt. De website van het ATLAS Theater is daarom offline vanaf zondagavond 3 december (19.00 uur) t/m donderdag 7 december (16.00 uur), waardoor er in deze periode geen kaartverkoop mogelijk is. Dit geldt zowel online als aan de Theaterkassa. Naar verwachting zal donderdag 7 december om 16.00 uur de website weer online gaan, zodat de kaartverkoop weer mogelijk is.

Wat verandert er voor jouw gegevens?
Jouw gegevens zoals die bij het theater bekend zijn worden één op één overgezet van het ‘oude’ naar het nieuwe ticketingsysteem. Er verandert niets aan jouw reserveringen voor voorstellingen en horeca arrangementen. Jouw huidige tickets blijven dus geldig. Ook het eventueel openstaand digitaal tegoed wordt overgenomen.

Live gang
Zodra de kaartverkoop weer kan beginnen, brengen we je op de hoogte!

Vragen?
De Theaterkassa blijft voor vragen uiteraard gewoon op werkdagen bereikbaar van 12.00 – 17.00 uur via het telefoonnummer 0591-850856. Uiteraard kun je ook altijd een mail sturen naar info@atlastheater.nl