BIJGEBOEKT: Saturday Night Fever

De musical Saturday Night Fever is gebaseerd op de gelijknamige dansfilm uit 1977 met hits van de Bee Gees. Dat wordt dus swingen geblazen op 21, 22 en 23 februari 2025 hier in ATLAS.

Het verhaal
De jonge aantrekkelijke Tony Manero komt uit een arm immigrantengezin en groeit op in Brooklyn, New York. Hij en zijn vrienden dromen van het onbereikbare Manhattan, aan de overkant van de rivier. Elke zaterdagavond ontsnappen ze aan de dagelijkse realiteit in de disco ‘2001 Odyssey’.

Tony is de koning van de dansvloer, hij wordt aanbeden door vrouwen en is voor alle jongens het voorbeeld. Als hij op een avond de mooie Stephanie Mangano ontmoet, laat hij zijn vaste danspartner Annette vallen. Hij besluit, na een aantal dramatische gebeurtenissen en confrontaties met zijn familie en vrienden, samen met haar de stap naar het succesvolle en bruisende Manhattan te wagen.

Met een verrassende vormgeving, een nieuwe vertaling en diverse wereldhits in zowel Nederlands als Engels gespeeld door een live band. Met in de hoofdrollen o.a. Buddy Vedder en Esmée Dekker.

Koop nu je tickets
De musical Saturday Night Fever staat maar liefst drie dagen bij ons in het ATLAS Theater. Welke dag heeft jouw voorkeur? Vrijdag 21, zaterdag 22 of zondag 23 februari 2025? Meer info en tickets zijn verkrijgbaar via deze link.